Fotografering

Klick,
klick!

En bild säger mer
än tusen ord.

Fotografering i jobbet

Visit Linköping & Co

Hur förmedlar man en känsla av en stad på bild? Hur vill man som destinationsbolag marknadsföra Linköping mot de som aldrig varit här i syfte av att locka hit dem? Och hur får man lokalbor att känna stolthet och bli ambassadörer för staden? En viktig del i det arbetet är självklart det visuella. Här är ett urval av fotografier som använts i syfte att marknadsföra destinationen Linköping och stärka den lokala stoltheten.

Fotografering i jobbet

Visit Linköping & Co

Hur förmedlar man känslan av att Linköping är, eller var är kanske mer korrekt under rådande omständigheter, en levande evenemnagsstad? Att det finns ett brett utbud av konserter, upplevelser och andra typer av evenemang året runt? Även här är det visuella en viktig del. Här är ett urval av fotografier som använts i marknadsföringen av Linköping som en levande evenemangsstad.

Fotografering i jobbet

Visit Linköping & Co

Även i B2B-kommunikation krävs relevant bildunderlag. Här ter sig fotograferingen lite annorlunda än ovanstående tillfällen. Här krävs andra attribut i bildspråket för att tilltala tänkt målgrupp. Här är ett urval av fotografier som används i marknadsföring av Linköping Konsert & Kongress mötesverksamhet.

Fotografering privat

Bara Berg

Sen råkar det ju vara så att jag även har ett privat intresse för fotografering. Alla typer av fotografering. Natur, vänner, familj, inredning. Ja, you name it! Här kommer ett urval bilder när mitt foto-jag bara får klicka runt kreativt och kravlöst. Och ja, I am a Canon girl.

%d bloggare gillar detta: