Text

Att måla
med ord!

En bild säger mer
än tusen ord.

Visit Linköping & Co

Nedan är ett axplock av olika typer av texter jag skrivit från min anställning hos Visit Linköping & Co. Här finns både raportage, informativa inspirationstexter och renodlade säljtexter.

Foto: friköpt, Visit Linköping & Co
Utforska Linköpings historiska kvarter

Tänk att gator och kullersten kan bära på så många hemligheter och ha så mycket att berätta. Att fasansfulla avrättningar, mäktiga härskare och stora tragedier en gång ägt rum på den mark där vi nu står på. Slotts- och domkyrkoområdet i Linköping är just en sådan plats. 

Foto: Visit Linköping & Co
Topplista: 5 måsten i Linköping

Varje stad är känd för något, Linköping för mycket! Kanske beror det på vem du frågar och du får olika svar – associationerna till Linköping är flera –  flyg, två kanaler, en blodig historia, ett häftigt universitet, eller framgångsrika hockey- och fotbollslag, you name it!

Foto: friköpt, Visit Linköping & Co
Glassäsongen är här! – Linköpings populära glasshak

En smältande glass i handen hör sommaren till förstås! Glass i strut, glass på pinne, glass i bägare – ja, alla former av glass är bra former glass för ett sant glassmonster. Råkar du själv vara ett, eller har du några små minimonster där hemma som bara längtar efter att låta glassen svalka en het sommardag? Då har du tur!

Foto: Jennifer Berg, Visit Linköping & Co
Linköpings Stadsfest – nu större än någonsin!

För nionde året i rad närmar sig Linköpings festligaste vecka. Vecka 34, veckan då Linköpings innerstad förvandlas till ett myllrande glatt vimmel fyllt av mat, sport, musik och aktiviteter av alla dess slag. Linköpings Stadsfest är Linköpings största evenemang som drar ca 300.000 besökare till staden och pågår i år mellan tisdag 21 augusti till söndag 26 augusti.

Foto: friköpt, Visit Linköping & Co
Esq- Inredningsoasen ett stenkast från Stora Torget

Sedan 6 år tillbaka hittar du inredningsbutiken Esq på Bokhållaregatan i centrala Linköping som är rena rama drömmen för alla inredningsfantaster! Här finner du allt du kan tänka dig i inredningens värld som hjälper dig lyfta ditt hem till nästa nivå och gör det där lilla extra.

Linköping Streaming Studio – Livesänd ditt nästa möte

Att anordna säkra möten har aldrig varit viktigare än nu. Oron finns hos många av oss, likaså funderingen; Hur kan vi mötas på bästa sätt utan att fysiskt mötas? Hur kommunicerar vi med våra kollegor, anställda och kunder utan att kompromissa med mötets kvalitet? Lösningen är enkel. Använd Linköpings nya Streaming Studio på Linköping Konsert & Kongress!


Succé i Kronoberg

Under min praktik var jag på reklambyrån Contentum i Växjö. Då var jag stationerad hos en av reklambyråns kunder, tidningen Succé i Kronoberg. En gratistidning som distribuerades i hela Kronobergs län.

Foto: skärmdump från den digitala upplagan av SUCCÉ i Kronoberg
SUCCÉ frågar kända profiler från Kronoberg:

– Vad skulle du helst vilja h i ditt påskägg i år?
Årets kanske mest efterlängtade ägg anländer i helgen till alla påskfirande hem och är fyllda av en rad olika överraskningar. SUCCÉ har frågat några bekanta ansikten från Kronobergs län vad de helst vill se i sitt påskägg i år!

Foto: skärmdump från den digitala upplagan av SUCCÉ i Kronoberg
Din egen kungatron i fritidshemmet!

– Experthjälp om fritidsmöbler från Ingelstad.
Då gränslandet mellan det yttre och det inre suddats ut tar vi idag in naturen med i våra hem på ett helt annat sätt än tidigare. SUCCÉ hälsar andra generationens fritidsmöbelexpert Teresa Bengtsson, 40 år, från Ingelstad välkommen till tidningen.

Foto: skärmdump från den digitala upplagan av SUCCÉ i Kronoberg
I interiörens värld

Känner du att något saknas i ditt hem? Bor du i ett oorganiserat kaos där du blivit hemmablind? Eller är ditt hem i behov av en make over? Då är Pernilla Brandt Englund i Markaryd rätt inredningsdesigner för dig! Hon hjälper dig lyfta fram ditt hems allra bästa jag.


Lägg till ett omdöme från någon som älskar din tjänst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id arcu aliquet, elementum nisi quis, condimentum nibh. Donec hendrerit dui ut nisi tempor scelerisque.

Jane Doe


Låt oss skapa något vackert tillsammans.

%d bloggare gillar detta: